Termeni si conditii

Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin efectuarea unei programari sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate înainte de a naviga pe site sau a face o programare online. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni sau cu Politica de confidentilitate, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni si conditii. Programării dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul completării formularelor. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor si conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment prestarea unui serviciu, fără notificare prealabilă.

Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la contact@psihomaestru.ro și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI 

  • Veți folosi acest site exclusiv pentru efectuarea programărilor
  • Nu veți efectua nicio programare falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula programarea și informa autoritățile competente;
  • Veți furniza informații reale, complete și actualizate;
  • Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice informatie regăsită pe acest site.
  • Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.
  • Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente  pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

PREȚURILE

Prețurile serviciilor sunt afișate în lei. Prețurile pot fi modificate oricand, iar o astfel de modificare va înlocui orice alte prețuri afișate anterior in website.

În cazul plăților online, Prestatorul nu este și nu poate fi ţinut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Utilizator în plus față de preţul serviciului achiziţionat incluzând, dar fără a se limita la, comisioane de transfer ori de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda în care se efectuează vânzarea.

Efectuarea programarii ȘI ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Singura opțiune pentru programarea la sedintele de terapie (terapie de grup, terapie individuala sau cursuri) este programarea online. După ce ați ales serviciul pe care doriți să îl comandați și ați completat formularul de inscriere, programarea va fi adaugata in calendarul psihologului. După completarea formularului de inscriere, trebuie sa efectuati plata conform indicatiilor din emailul primit, pentru a beneficia de serviciile la care v-ati inscris:

  • Datele programarii: numele, prenumele,  numarul de telefon, adresa de email, numar de participanti.
  • Metoda de plată (ordin de plată)

În situația în care programarea este realizată online și dacă ne-ați furnizat o adresă de e-mail valabilă, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un motiv anume, nu putem aproba solicitarea de programare (de ex, dacă a fost acceptată o altă programare pentru aceeași oră), vă anunţăm în cel mai scurt timp. În cazul în care nu putem să realizăm ședința la data și ora solicitată, dar plata s-a realizat deja, vom proceda la rambursarea sumei sau reprogramarea ședintei.

Contractul între noi se va încheia în momentul în care programarea  este acceptată de noi. Dacă nu aprobăm programarea, dar plata s-a realizat deja, suma va fi rambursată integral.

PLATA

Plata serviciilor se poate face astfel: prin ordin de plata in contul menționat în emailul de informare pe care îl primiți la adresa completată în formular. În acest sens, menționați când efectuați plata, numele persoanei care va participa la ședința sau cursul de terapie.

LIVRAREA

Livrarea se va realiza după procesarea cu succes de catre noi a solicitării trimise de dumneavoastră și după ce efectuați plata ședinței / ședințelor. Numarul de telefon comunicat de dumneavoastră va fi folosit pentru a confirma faptul că ședința va avea loc sau pentru a vă oferi detalii privind modul în care se va desfășura ședința de terapie de grup, invidivudală sau cursul la care participați. Asigurati-va că numarul de telefon comunicat în completarea formularului este corect.  

FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la, schimbări în legi sau reglementări, accidente, boli, acte teroriste, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet, stari de urgenta declarate de autoritati. Forța majoră sau cazul fortuit vor fi comunicate în cel mai scurt moment Clientului.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală ale Dorinei Ioniță. Site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare sau programarea la ședințele de terapie sau cursuri.

Orice conținut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, imagini) sunt proprietatea intelectuală a Prestatorului. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

NOTIFICARI

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul emailului. Prestatorul are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin telefon, poștă, SMS sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

  • Pentru Utilizator – la adresa de email.
  • Pentru Prestator– la următoarea adresă electronică: contact@psihomaestru.ro.

Aceşti Termeni si conditii constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce priveşte obiectul oricărui Contract şi înlocuieşte orice alt acord, orice altă înţelegere anterioră verbală sau scrisă dintre dumneavoastră şi noi.

ULTIMA ACTUALIZARE: 01 mai 2020